Over ons - E-Bike Challenge BE
Hicle, het platform voor hiking & cycling

Wie of wat is Hicle?

Fietsen en wandelen; dát is onze passie. En we doen er alles aan om deze duurzame vormen van transport en recreatie te stimuleren en te promoten in binnen- en buitenland. Via events, door middel van websites, lezingen, conferenties, blogs, tijdschriften en door het geven van advies bij projecten in de toerismebranche.

Het verhaal van Hicle begon bijna twintig jaar geleden met de eerste editie van de Fiets en Wandelbeurs in Nederland. Dit groeide gaandeweg uit tot het grootste event in Europa voor fietsers en wandelaars. Andere Hicle Events volgden, zoals de Fiets en Wandelbeurs in België en de E-bike Challenge in België en de Verenigde Staten.

Daarbij hadden we de wind in de rug. Steeds meer mensen gaan fietsen en wandelen en omarmen een meer actieve en duurzame lifestyle. De specialisten van Hicle leveren graag een bijdrage aan die ontwikkeling, samen met onze partners uit de fiets- en wandelwereld.

Het verhaal van Hicle is na twintig jaar nog lang niet voorbij; er is nog een wereld te winnen op fiets- en wandelgebied.

Meer weten over de activiteiten van Hicle? Kijk dan op Hicle.com.